Za život nema ništa važnije od vode, a priroda izvorska voda Princess hidrira vas onako kako je priroda i zamislila: bez dodatnih aditiva i dodataka, samo minerali iz prirode. Da bi naše tijelo normalno funkcionisalo, moramo mu osigurati dovoljnu količinu vode. Voda je najprisutnija u strukturi svih živih bića, pa se s pravom može tvrditi da je voda život.

Višegodišnji proces prirodne filtracije

Jedinstven mineralni sastav naše prirodne mineralne izvorske vode stvoren je tokom dugog niza godina filtriranja kroz podzemne stijene. To naglašava jedinstvenost te s ponosom možemo istaći kvalitet vode. Princess prirodna izvorska voda je zaista proizvod prirode.
Iako postoji mnogo različitih vrsta flaširane vode, naša prirodna izvorska voda dolazi iz podzemnih izvora te izvire na površinu. Takva, prirodno čista i obogaćena mineralima pakuje se i servira na Vaš sto.

Ljudsko tijelo se sastoji od oko 60% vode u zavisnosti od starosti taj procenat se mijenja, samim tim hidrirano tijelo je zdravije tijelo. Priroda nam daje najbolji oblik hidracije – vodu, u čistom obliku bez nepotrebnih dodataka poput šećera.

Naglašavamo bitnost vode za normalno fukncionisanje ljudskog organizma u svakoj fazi života.
Preporuke za dnevnu potrebu tekućine iznosi 3,0 litre za muškarce i 2,2 l za žene.

Prirodna izvorska voda Princess je idealan partner Vašeg zdravlja!

Proizvodi